Verpakking en vervoer van waardevolle goederen

Presentatie

Het verpakken van kunstvoorwerpen is een kunst die ons team elke dag weer verbetert. Al meer dan 60 jaar wordt bij Embelco het beste van onze kennis en ervaring ingezet voor onze klanten in de behandeling, verpakking en nationale en internationale transport van kunstwerken, antieke goederen en alle breekbare voorwerpen.

Niet voor niets geven vele galerijen, kunstenaars, veilinghuizen, antiekhandelaren, verzamelaars, markten en musea ons al jaren het vertrouwen in het vervoer van hun goederen. Of het gaat om een meesterwerk, een hedendaags kunstwerk, antieke vazen, persoonlijke eigendommen of andere waardevolle goederen, wij hebben altijd de professionele oplossing waar u om vraagt. Wij laten niets aan het toeval over!

Meer informatie

<<< Gratis een offerte aanvragen >>>

Van het afhalen aan uw adres tot het leveren op de juiste bestemming, nemen wij alle taken op ons die horen bij het transport van uw waardevolle goederen. Wij doen er alles aan om een levering te laten slagen, wij stellen een aangepaste prijs samen, wij garanderen een hoge snelheid en staan bekend om onze beschikbaarheid. Iedere opdracht behandelen we met de grootste zorg, met aandacht voor de fysieke of emotionele waarde van de goederen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, specifieke vragen of voor onze tarieven. U kunt ons bereiken per telefoon, fax of email. Voor een prijsaanvraag kunt u ook het offerteformulier op de website invullen. De prijs krijgt u dan dezelfde dag nog van ons te horen.

Samenvatting