Het verpakkingswerk heeft een goede voorbereiding nodig

Verpakking / Kisten en kratten

Omdat ieder object uniek is, zijn onze verpakkingen op maat gemaakt. Wij vinden het essentieel dat de verpakking goed aansluit bij het voorwerp, de wijze van transport en uw budget. Dit is ten eerste belangrijk voor de veiligheid van de goederen, maar ook voor de kosten van het transport. Wist u dat een verkeerde verpakking die kosten kan verveelvoudigen ?

Omdat men niet ieder meesterwerk, beeldhouwwerk of antiek meubelstuk op dezelfde manier kan verpakken en omdat ieder breekbaar voorwerp een specifieke verpakking nodig heeft, zoekt ons team voor u de verpakking met de beste kwaliteit en de materialen die het beste voldoen aan uw eisen. Er zijn verschillende soorten van verpakking mogelijk.

Meer informatie

<<< Gratis een offerte aanvragen >>>

Verpakking / Kisten en kratten

Over de voorverpakking

De verpakking aan de buitenkant is belangrijk, maar een goede binnenverpakking is ongetwijfeld nog belangrijker. Het is van groot belang dat het voorverpakken en bevestigen van uw goederen secuur gebeurt. Ons personeel weet welke materialen daarbij gebruikt moeten worden. Wij beschikken over een breed assortiment aan producten en materialen waaronder vloeipapier, golfkarton, noppenfolie, polystyreen, Tyvek, schuimhoeken, schuimblokjes van een verschillende textuur, etc.

Verpakking in kisten en kratten op maat

De verschillende kisten en kratten zijn met de grootste zorg samengesteld door ons team van timmerlieden en verpakkers. Ze worden gemaakt van hout geschikt voor lucht- of zeetransport, met of zonder handvatten, wielen, klemmen of scharnieren, met schroeven of met spijkers, en zijn er in verschillende soorten en maten: verstevigd, inklapbaar, verzegeld, gevoerd of niet, etc. Om te besparen op ruimte en kosten proberen wij het volume altijd zoveel mogelijk te beperken – maar natuurlijk nooit ten koste van de veiligheid. Het hout dat we gebruiken voldoet aan de ISPM normen (ontsmetting, hittebehandeling) die door de meeste bestemmingslanden worden gehanteerd.

Houten pallets op maat

Het alternatief voor de zware houten kisten zijn onze op maat gemaakte pallets. Niet alle voor-werpen hebben een zware verpakking nodig. Een houten bodem op maat is een effectief en goedkoop alternatief voor nationaal en internationaal transport. Dit type verpakking is ook erg geschikt voor transport in zeecontainers. De houten bodem wordt op maat gezaagd voor uw goederen (die wel of niet zijn ingepakt in dozen). Wij plaatsen het voorwerp op de pallet, maken het stevig vast en wikkelen het in plastic folie.

Verpakking in dozen

Hoewel niet erg geschikt voor breekbare voorwerpen, zijn kartonnen dozen een oplossing voor bepaalde wijzen van transport. Het is het lichtste en goedkoopste type verpakking. Daarnaast worden dozen vaak gebruikt om goederen in te verpakken voordat ze in kisten worden gedaan of op een pallet worden geplaatst.

Samenvatting